سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
 
شنبه 89 آذر 27 , ساعت 11:38 صبح
 
 


مقدمه‌چینی رسانه‌های آمریکایی برای پذیرش ایران هسته‌ای


همزمان با آماده شدن قدرت‌های جهانی برای پذیرش ایران هسته‌ای، رسانه‌های غرب نیز تلاش می‌کنند فضای افکار عمومی کشورهایشان را برای این عقب‌نشینی دولت‌ها آماده کنند.

 به گزارش سرویس بین الملل شبکه ایران، "آل نیوهارث" تاجر سرشناس و روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی و بنیان‌گذار نشریاتی چون یواس‌ای تودی، فریدم فروم و نیوزویوم در همین زمینه و طی مقاله‌ای در روزنامه" یواس‌ای تودی" مدعی شد: پیوستن ایران به عصر هسته‌ای هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کندو: اگر ایران هم بخواهد به این گروه ملحق شود، این موضوع اصلاً تعجب‌آور نیست.وی البته این عقب‌نشینی را در لفافه و با زدن اتهام تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای انجام داد و تصریح کرد: بر اساس جدیدترین برآوردهای فدراسیون دانشمندان آمریکا، روسیه 12 ، آمریکا 9 هزار و 600 سلاح هسته‌ای، فرانسه 300 ، چین 240 ، انگلیس 225 ، رژیم صهیونیستی 80 ، پاکستان بین 70 تا 90 ، هند بین 60 تا 80 و کره شمالی بین یک تا 10 سلاح هسته‌ای در اختیار دارند. کارشناسان اذعان این روزنامه‌نگار کهنه‌کار را شاهدی بر این واقعیت می‌دانند که جامعه جهانی، ایران هسته‌ای را پذیرفته است و این در حالی‌ست که کشورمان بارها بر صلح‌آمیز بودن ماهیت برنامه هسته‌ای خود تاکید کرده است.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ